Tiskové zprávy 1

HORSKÉ KOLO MTB:

Pavel Pastrnek

1 d https://www.facebook.com/pavel.pastrnek.9/posts/3237390703012910
Jediní neslyšící v celém pelotonu SWISS-EPIC 2020 pod UCI https://www.swiss-epic.com/

Dokončili jsme s David Studýnka závěrečnou 5.etapu Swiss Epic v Davosu 61km s převýšením 2550m s časem 4:38:37, umístěné absolutně 77. a v kategorii 19. https://www.swiss-epic.com/results/#1_9A8799

Celková km etap.závodu měřila 350km s převýšením 12.000m ušlapáno 24:03:25 s absolutním umístěním na 82.místě z 207 startující dvojic. V kategorii masters na 20. příčce. https://www.swiss-epic.com/results/ Závěr celé rekapitulace závodů, první etapa Davidovi nedařilo hned dlouhý kopec i ve sjezdu. Druhá etapa u mně poslední kopec křeče. Další etapy jsme vyvážili a zlepšovali tempem. Nejhorší pro Davida zabrzdila ve sjezdech, neboť měl pevné rámy tzn trápení v rozbitém terénu. Což většina cca 90% závodníků mělo celoodpružené kolo.
Supr zázemí, příroda, hory, singltraily, organizace a vše co nám poskytli pozitivně. Na to bude mít v hlavě vzpomínky!!
Děkuji za podpory rodiny, klubu SK Skivelo neslyšících Olomouc a MŠMT.
………………………………………………………………………………………….

BOWLING

Dvoudenní Mistrovství České republiky České bowlingové asociace 22.-23.8.2020 v Olomouci.Do MČR se na základě výkonů kvalifikovali i neslyšící : Jaromír Vohryzka a Kateřina Janošcová, Pavlína Maléřová.Vohryzka se omluvil a tak starovaly jen 2 žny.https://www.czechbowling.cz/live/mcr-jednotlivcu-zeny-200822

Konečné výsledky: 5.místo Kateřina Janošcová 2213 (průměr 184,42) 10.místo Pavlína Maléřová 2139 (průměr 178,25) ………………………………………………..